Enterprise Resource Planning

Think different, think ERP! 

In vrijwel iedere organisatie kom je ze tegen. Ontstaan in de jaren 90 van de vorige eeuw als een van de evolutiestappen van de eerste Material Requirement Planning (MRP) systemen. Anno nu is deze term meer bekend als ‘Enterprise Resource Planning’ oftewel ERP. 

Ondertussen zijn deze softwaresystemen niet meer weg te denken in de moderne bedrijfsadministraties. ‘Van zand tot klant’ of ‘van korrel tot borrel’ zijn korte kreten die de kern van Enterprise Recource Planning (ERP) systemen krachtig weergeven. Alle logistieke, financiële en administratieve processen, van planning tot realisatie worden ondergebracht in deze applicaties. Krachtig, maar ook complex. Menige implementatie van deze systemen loopt uit in tijd en geld.

Door onze jarenlange ervaring herkennen we uw uitdagingen op gebied van Enterprise Resource Planning (ERP) als het gaat om specifieke aandachtsgebieden binnen uw totale administratieve organisatie. Van conceptuele discussies rondom logistieke en financiële besturingsconcepten tot en met het inrichten en beschrijven van de plannings-, order- en financiële processen; We gaan de uitdaging graag met en voor u aan.

Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning: de mogelijkheden

Exact Globe

Lees meer

Exact Synergy Enterprise

Lees meer

Twinfield

Lees meer

Microsoft Dynamics

Lees meer

Exact Add-ons

Lees meer

De kracht van ERP-ON-FOCUS en BI-ON-FOCUS

De naamgevingen van onze activiteiten, BI-ON-FOCUS en ERP-ON-FOCUS, geven al direct aan waar onze toegevoegde waarde zit. Door onze jarenlange ervaring in het implementeren van ERP oplossingen, waarbij integraal- en procesdenken centraal staat, en het vervolgens ontsluiten van de informatie middels BI (Business Intelligence), weten we als geen ander u te adviseren en te ondersteunen bij het stroomlijnen en professionaliseren van de meest cruciale bedrijfsprocessen. Van operationeel inzicht voor de managers van de diverse afdelingen en business units, tot aan het verschaffen van strategisch inzicht in de performance van de totale organisatie; we overzien én realiseren het allemaal.

“Hoe doen andere bedrijven het dan?” en “Zo uniek zijn we toch niet”

Zomaar twee vragen die we zo vaak te horen krijgen als bedrijven bij ons aankloppen voor het invullen van de informatiebehoefte voor de diverse managementlagen binnen een organisatie of voor onafhankelijk advies en ondersteuning bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Uiteindelijk geldt: kennis (inzicht) is macht.

Graag maken we verder kennis met u, om uw situatie te horen en aan te kunnen geven hoe andere organisaties het opgelost hebben en wat daarvan de consequenties ten positieve of ten negatieve waren.

Contactgegevens

Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
+31 187 66 43 84

Stuur een e-mail

Naast onderstaand contactformulier kunt u ons ook bereiken via e-mailadres info@bi-on-focus.nl