De mensen achter BI-ON-FOCUS

Over ons: BI-ON-FOCUS wordt geleid door drie professionals die elkaar weten uit te dagen op verschillende vlakken binnen het BI & ERP wezen. Lees hier meer over ons! 

Bart-Jaap de Bakker

Ik ben Bart-Jaap de Bakker,  geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig, waarbij het bespelen van het (kerk)orgel mijn grote passie is.

Sinds 1996 ben ik actief als consultant. Eerst in loondienst, maar vanaf 2004 als zelfstandig ondernemer. 

In die periode heb ik tientallen bedrijven ondersteund bij het implementeren en optimaliseren van hun ERP-systemen. Sinds de opkomst van BI heeft zich een verschuiving voorgedaan van ERP-activiteiten naar BI, waarbij de ERP-backbone altijd als uitgangspunt is blijven dienen.  De focus ligt daarbij niet zozeer op de techniek, maar volledig op de kwaliteit en inhoud van de data.  

Bart-Jaap de Bakker

“Sinds de opkomst van BI heeft zich een verschuiving voorgedaan van ERP-activiteiten naar BI, waarbij de ERP-backbone altijd als uitgangspunt is blijven dienen.”

Pieter-Jan van Halum

Pieter-Jan van Halum

Ik ben Pieter-Jan van Halum, ik woon sinds 2010 samen met mijn vrouw in Sommelsdijk en we hebben twee zoons gekregen. In mijn vrije tijd mag ik graag op de wielrenfiets stappen maar ik kom er helaas te weinig aan toe.

Na diverse technische beroepen werd het voor mij in 2003 tijd om van mijn hobby mijn beroep te maken en mijn vleugels uit te slaan in IT land. 

Bij Techem heeft mijn carrière een flinke sprong gemaakt en ik heb naar volle tevredenheid gewerkt bij de internationale divisie. Ik was daar als ICT- en Procesmanager verantwoordelijk voor alle systemen en processen en maakte daardoor kennis met Business Intelligence. Deze kennis gebruik ik nu om u te helpen met al uw Business Intelligence vraagstukken.

Dit doe ik samen met Bart-Jaap die al jaren tot één van mijn beste vrienden behoort. Samen hebben we al menig uitdaging overwonnen.

Antoine van Halum

Mijn naam is Antoine van Halum. Ik zie u denken, inderdaad de zoon van. Momenteel studeer ik bedrijfskunde aan de HZ university of applied sciences in Vlissingen. Sinds mei 2019 draag ik bij aan de ondersteunende taken van BI-ON-FOCUS. Nu het eind van mijn studie nadert en ga afstuderen bij BI-ON-FOCUS, zullen mijn werkzaamheden bij BI-ON-FOCUS worden uitgebreid.

Tijdens mijn studie heb ik 5 jaar gewerkt op een financiële afdeling. Na 5 jaar de verwerking van mutaties in een financieel pakket, wil ik met inzetten achter de schermen van een ERP-systeem. Daarbij wil ik bijdragen aan het inzichtelijk maken van uw data, zodat u inzicht krijgt in één oogopslag!

Antoine van Halum

Contactgegevens

Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
+31 187 66 43 84

Stuur een e-mail

Naast onderstaand contactformulier kunt u ons ook bereiken via e-mailadres info@bi-on-focus.nl