De mensen achter BI-ON-FOCUS

Over ons: BI-ON-FOCUS wordt geleid door drie professionals die elkaar weten uit te dagen op verschillende vlakken binnen het BI & ERP wezen. Lees hier meer over ons! 

Bart-Jaap de Bakker

Ik ben Bart-Jaap de Bakker,  geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig, waarbij het bespelen van het (kerk)orgel mijn grote passie is.

Sinds 1996 ben ik actief als consultant. Eerst in loondienst, maar vanaf 2004 als zelfstandig ondernemer. 

In die periode heb ik tientallen bedrijven ondersteund bij het implementeren en optimaliseren van hun ERP-systemen. Sinds de opkomst van BI heeft zich een verschuiving voorgedaan van ERP-activiteiten naar BI, waarbij de ERP-backbone altijd als uitgangspunt is blijven dienen.  De focus ligt daarbij niet zozeer op de techniek, maar volledig op de kwaliteit en inhoud van de data.  

Bart-Jaap de Bakker

“Sinds de opkomst van BI heeft zich een verschuiving voorgedaan van ERP-activiteiten naar BI, waarbij de ERP-backbone altijd als uitgangspunt is blijven dienen.”

Pieter-Jan van Halum

Pieter-Jan van Halum

Ik ben Pieter-Jan van Halum, een enthousiaste en gedreven IT-professional met een passie voor Business Intelligence. Ik heb een brede technische achtergrond en een grote interesse in innovatie en data-analyse.

Sinds begin 2024 woon ik weer op het eiland Tholen, waar ik ben opgegroeid. Samen met mijn vrouw en onze pleegzoon geniet ik van het rustige en groene leven in Poortvliet. Onze twee zoons staan al jaren op eigen benen en we mogen ons inmiddels zeer gezegend weten met al vier kleinkinderen.

Als ik niet bezig ben met mijn werk, vind ik het heerlijk om op de wielrenfiets te stappen en de omgeving te verkennen. Daarbij werk ik graag op ons terrein waar we nu de ruimte hebben voor dieren en een flinke moestuin.

Mijn carrière in de IT begon in 2003, toen ik besloot om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, waaronder Techem, waar ik als ICT- en Procesmanager verantwoordelijk was voor alle systemen en processen van de internationale divisie. Daar heb ik veel geleerd over Business Intelligence en hoe je data kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen en processen te optimaliseren.

Nu zet ik mijn kennis en ervaring in om anderen te helpen met hun Business Intelligence vraagstukken. Dat doe ik samen met Bart-Jaap, die al jaren een van mijn beste vrienden is. Wij vormen een sterk team dat elke uitdaging aankan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen op maat. 

Een extra leuke bijkomstigheid is, dat mijn jongste zoon inmiddels ook bij ons werkt. Hij stelt zich elders op onze website voor

Antoine van Halum

Mijn naam is Antoine van Halum. Ik zie u denken, inderdaad de zoon van. Momenteel studeer ik bedrijfskunde aan de HZ university of applied sciences in Vlissingen. Sinds mei 2019 draag ik bij aan de ondersteunende taken van BI-ON-FOCUS. Nu het eind van mijn studie nadert en ga afstuderen bij BI-ON-FOCUS, zullen mijn werkzaamheden bij BI-ON-FOCUS worden uitgebreid.

Tijdens mijn studie heb ik 5 jaar gewerkt op een financiële afdeling. Na 5 jaar de verwerking van mutaties in een financieel pakket, wil ik met inzetten achter de schermen van een ERP-systeem. Daarbij wil ik bijdragen aan het inzichtelijk maken van uw data, zodat u inzicht krijgt in één oogopslag!

Antoine van Halum

Contactgegevens

Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
+31 187 66 43 84

Stuur een e-mail

Naast onderstaand contactformulier kunt u ons ook bereiken via e-mailadres info@bi-on-focus.nl