Reacties van onze klanten

Een goede klantrelatie is voor ons van grote waarde. Een betere reclame dan een goede referentie is er niet. Zie hieronder een aantal korte reacties van een tweetal klanten op zowel onze PowerBI-4-Twinfield koppeling als ook de service en expertise die wij leveren.

Omdat wij op zoek waren naar een automatische koppeling die dagelijks de cijfers uit Twinfield haalde kwamen wij in contact met BI-ON-FOCUS. Hun aanbod van deze koppeling is precies wat wij zochten.

BI-ON-FOCUS geeft de gebruiker een standaard sjabloon in Power BI waarmee je goed kan oriënteren hoe het werkt en hoe je zelfstandig fantastische mooie dashboards kan maken. Ik zou deze koppeling zeker aanraden voor iedereen die Twinfield gebruikt en de data in Power BI wilt uitlezen."

DON opleidingen
Wouter van Dam
Financieel controller
"Wij waren op zoek naar een oplossing voor het maken van een geconsolideerde automatische rapportage vanuit twinfield in excel en toepassingen Power BI.

BI-ON-FOCUS biedt een koppeling tussen PowerBI en excel aan tegen een scherp licentie tarief. Daarnaast hebben zij ons geholpen in het ontwikkelen van op maat rapportages.

Ze werken zeer gedegen, denken goed mee en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat."

Omnia
Yvonne van Eijk
Finance Manager

Wederzijds begrip en vertrouwen, dat is onze drijfveer