Business Intelligence

Naadloze integratie met uw software

Business Intelligence is een meerwaarde voor uw bedrijf mits het goed wordt ingezet. Veel organisaties missen de kennis en ervaring om BI op een succesvolle manier in te zetten. Misschien is dit in uw organisatie ook het geval. Wij willen graag uw gesprekspartner zijn en u helpen BI in uw bedrijf doeltreffend toe te passen.

Business Intelligence Bi-on-focus

Mogelijkheden van Business Intelligence

Business Intelligence maakt een naadloze integratie met Office 365 Excel en SharePoint mogelijk. Zo wordt de basis gecreëerd voor een eenvoudige, snel geaccepteerde omgeving voor al uw managementinformatie. Zowel op PC als tablet en smartphone. Dit alles zonder complexe infrastructuren en dure investeringen in hard- en software.

Managementrapportages

Lees meer

Excel als basis

Lees meer

PowerBI en SharePoint

Lees meer

Reporting as a service

Lees meer

Meerdere databronnen

Lees meer

De kracht van BI-ON-FOCUS en ERP-ON-FOCUS

De naamgevingen van onze activiteiten, BI-ON-FOCUS en ERP-ON-FOCUS, geven al direct aan waar onze toegevoegde waarde zit. Door onze jarenlange ervaring in het implementeren van ERP oplossingen, waarbij integraal- en procesdenken centraal staat, en het vervolgens ontsluiten van de informatie middels BI (Business Intelligence), weten we als geen ander u te adviseren en te ondersteunen bij het stroomlijnen en professionaliseren van de meest cruciale bedrijfsprocessen. Misschien betreft dit een initiële implementatie, een migratie, optimalisatie of zelfs her-implementatie. Als onafhankelijke consultants ondersteunen we u graag.

“Hoe doen andere bedrijven het dan?” en “Zo uniek zijn we toch niet”

Zomaar twee vragen die we zo vaak te horen krijgen als bedrijven bij ons aankloppen voor onafhankelijk advies en ondersteuning bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen en invullen van de informatiebehoefte voor de diverse managementlagen binnen een organisatie. Tenslotte geldt: kennis (inzicht) is macht.

Graag maken we verder kennis met u, om uw situatie te horen en aan te kunnen geven hoe andere organisaties het opgelost hebben en wat daarvan de consequenties ten positieve of ten negatieve waren.

Contactgegevens

Oosthavendijk 46
3241 LK Middelharnis
+31 187 66 43 84

Stuur een e-mail

Naast onderstaand contactformulier kunt u ons ook bereiken via e-mailadres info@bi-on-focus.nl