Inzicht in één oogopslag

Data is een oneindige bron van informatie, die in de praktijk vaak te weinig benut wordt. Een enorme hoeveelheid bedrijfsgegevens ligt voor u klaar om ontdekt te worden. Het verzamelen en inzichtelijk maken van data is een hele uitdaging, maar van onschatbare waarde. Wij helpen er graag bij!

Onze oplossing ontsluit alle data van Twinfield en geeft deze eenvoudig en overzichtelijk weer in Power BI. De gegevens kunnen samengevoegd worden in één op maat gemaakt dashboard. Zo heeft u op elk gewenst moment via smartphone, tablet of laptop toegang tot uw bedrijfsinformatie.

Vanaf 10 euro per maand per administratie heeft u al uw Twinfield-gegevens beschikbaar. Hiermee gaat een wereld aan mogelijkheden open voor uw organisatie. Belangrijke ontwikkelingen worden sneller herkend en kunnen zo bijdragen aan het nemen van beslissingen. Nieuwe inzichten kunnen zomaar de focus verleggen en zorgen voor betere resultaten. Bij meerdere administraties hanteren wij overigens een lager maandbedrag.

Via onze portal voert u eenmalig een authenticatie uit van uw Twinfield-account. Dit proces verloopt eenvoudig en gestructureerd. Uw authenticatie is via de portal bovendien op elk moment te vernieuwen. Vervolgens heeft u alle historische data vanuit Twinfield beschikbaar. Als u kiest voor onze connector wordt het standaard datamodel inclusief alle standaardformules in PowerBI/Excel mee uitgeleverd. Zodoende heeft u in basis geen kennis van Dax en PowerQuery nodig. Deze formules betreffen o.a. Cumulatieve cijfers, YTD (Year To Date), Ouderdoms-analyse debiteuren en crediteuren.

Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw informatie om. Alle data wordt volledig veilig en encrypted opgeslagen in databestanden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bedrijfsgegevens op straat terecht komen én betaalt u geen hoge datawarehouse kosten. De data wordt opgesplitst opgeslagen in drie tijdzones: huidig jaar, vorig jaar en voorgaande jaren. Op die manier kan data op een eenvoudige en effectieve manier opgevraagd en vernieuwd worden.

PowerBI is uitermate geschikt om data vanuit Twinfield te combineren met data uit andere bronnen. Hierbij kunt u denken aan Excel, urenadministraties, en onder andere kassa’s en weegschalen. Zo creëren we samen inzicht en kunnen we gericht vooruitkijken om optimale resultaten te bereiken!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer berichten

Power BI Report Server

Saving to Power BI Report Server

Heeft u recent een nieuwere versie van Power BI Desktop (geoptimaliseerd voor Report Server) gedownload en krijgt u een foutmelding? We leggen graag uit wat dit betekent! […]

Lees meer »
Power BI - 4 - Twinfield

Inzicht in uw data uit Twinfield

Data is een oneindige bron van informatie, die in de praktijk vaak weinig benut wordt. Het inzichtelijk maken van data is een uitdaging. Wij helpen u graag! […]

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *