Inzicht in één oogopslag

Data is een oneindige bron van informatie, die in de praktijk vaak te weinig benut wordt. Een enorme hoeveelheid bedrijfsgegevens ligt voor u klaar om ontdekt te worden. Het verzamelen en inzichtelijk maken van data is een hele uitdaging, maar van onschatbare waarde. Wij helpen graag om inzicht in één opslag te krijgen!

Onze oplossing ontsluit alle data van Twinfield en laat deze eenvoudig en overzichtelijk zien in Power BI. De gegevens worden samengevoegd in één op maat gemaakt dashboard. Zo heeft u altijd via smartphone, tablet of laptop toegang tot uw bedrijfsinformatie. Dit geeft dus inzicht in één oogopslag! 

De voordelen

Vanaf 10 euro per maand per administratie heeft u al uw Twinfield-gegevens beschikbaar. Hiermee gaat een wereld aan mogelijkheden open voor uw bedrijf. Belangrijke ontwikkelingen worden sneller herkend. Dit draagt zo bij aan het nemen van beslissingen. Nieuwe inzichten zorgen voor betere resultaten. Bij meerdere administraties rekenen wij een lager maandbedrag.

Het proces

Via onze portal voert u eenmalig een authenticatie uit van uw Twinfield-account. Dit proces verloopt eenvoudig en makkelijk. Uw authenticatie is via de portal bovendien op elk moment te vernieuwen. Vervolgens heeft u alle historische data vanuit Twinfield beschikbaar. De connector wordt in het standaard datamodel inclusief alle standaardformules in PowerBI/Excel mee uitgeleverd. 

Veilige opslag

Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw informatie om. Alle data wordt volledig veilig en encrypted opgeslagen in databestanden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bedrijfsgegevens op straat terecht komen. Ook betaalt u geen hoge datawarehouse kosten. De data wordt opgesplitst opgeslagen in drie tijdzones: huidig jaar, vorig jaar en voorgaande jaren. Op die manier kan data op een eenvoudige en effectieve manier opgevraagd en vernieuwd worden.

PowerBI is uitermate geschikt om data vanuit Twinfield te combineren met data uit andere bronnen. Hierbij kunt u denken aan Excel, urenadministraties, en onder andere kassa’s en weegschalen. Zo creëren we samen inzicht in één oogopslag. Ook kijken we gericht vooruit om optimale resultaten te bereiken!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer berichten

Nieuwsbrief maart
Geen categorie

Nieuwsbrief maart 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden van de afgelopen tijd! Pieter-Jan vertelt over een nieuw ontwikkelde tool om zicht te houden op openstaande offertes en Bart-Jaap heeft zich bezig gehouden met een manier om prijslijsten te importeren! Lees meer over onze werkzaamheden.

Lees meer »
business intelligence
Geen categorie

Nieuwsbrief februari 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden. Zo helpt Bart-Jaap één van zijn eerste klanten bij de overstap tussen programma’s en heeft Pieter-Jan één invultemplate opgezet voor één van zijn klanten. Ook vertellen we u hoe u sales potentie op de relatiekaart in Synergy kan tonen. 

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *