Inzicht in uw data uit Twinfield

Data is een oneindige bron van informatie, die in de praktijk vaak weinig benut wordt. Het inzichtelijk maken van data is een uitdaging. Wij helpen u graag!

Onze oplossing ontsluit alle data van Twinfield en geeft deze eenvoudig en overzichtelijk weer in Power BI. Zo krijgt u inzicht in uw data uit Twinfield! De gegevens kunnen samengevoegd worden in één op maat gemaakt dashboard. Zo heeft u op elk gewenst moment via smartphone, tablet of laptop toegang tot uw bedrijfsinformatie.

Vanaf 5 euro per maand per administratie heeft u al uw Twinfield-gegevens beschikbaar. Hiermee gaat een wereld aan mogelijkheden open voor uw organisatie. Belangrijke ontwikkelingen worden sneller herkend. Dit draagt bij  aan het nemen van beslissingen. Nieuwe inzichten kunnen zomaar de focus verleggen. Ook zorgt dit voor betere resultaten. Bij meerdere administraties hanteren wij overigens een lager maandbedrag.

Speciaal voor accountantskantoren hebben we ook een lite-versie. Met deze lite-versie kunt u een aantal mooie dashboards maken voor een scherp tarief.

Inzicht in uw data uit Twinfield 

Via onze portal voert u eenmalig een authenticatie uit van uw Twinfield-account. Dit proces verloopt eenvoudig en gestructureerd. Uw authenticatie is via de portal bovendien op elk moment te vernieuwen. Vervolgens heeft u alle data vanuit Twinfield beschikbaar. Er is geen datalimiet, zodat u onbeperkt gegevens kunt opvragen. Als u kiest voor onze koppeling wordt het standaard datamodel inclusief alle standaardformules in PowerBI/Excel mee uitgeleverd.  

Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw informatie om. Alle data wordt volledig veilig en encrypted opgeslagen in databestanden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bedrijfsgegevens op straat terecht komen. Ook betaalt u geen hoge datawarehouse kosten. De data wordt opgesplitst opgeslagen in drie tijdzones: huidig jaar, vorig jaar en voorgaande jaren. Op die manier kan data op een eenvoudige en effectieve manier opgevraagd en vernieuwd worden. Hierdoor is onze oplossing ook uitermate geschikt voor zeer grote administraties, en loopt het proces geen vertraging op door het binnenhalen van enorme hoeveelheden data.

PowerBI is uitermate geschikt om data vanuit Twinfield te combineren met data uit andere bronnen. Hierbij kunt u denken aan Excel, urenadministraties, en onder andere kassa’s en weegschalen. Zo creëren we samen inzicht in uw data uit Twinfield en kunnen we gericht vooruitkijken om optimale resultaten te bereiken!

Lees hier meer over Twinfield! 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer berichten

Nieuwsbrief maart
Geen categorie

Nieuwsbrief maart 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden van de afgelopen tijd! Pieter-Jan vertelt over een nieuw ontwikkelde tool om zicht te houden op openstaande offertes en Bart-Jaap heeft zich bezig gehouden met een manier om prijslijsten te importeren! Lees meer over onze werkzaamheden.

Lees meer »
business intelligence
Geen categorie

Nieuwsbrief februari 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden. Zo helpt Bart-Jaap één van zijn eerste klanten bij de overstap tussen programma’s en heeft Pieter-Jan één invultemplate opgezet voor één van zijn klanten. Ook vertellen we u hoe u sales potentie op de relatiekaart in Synergy kan tonen. 

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *