Portal update [Power BI -4- Twinfield]

Afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een flinke uitbreiding van de functionaliteit in onze PowerBI 4 Twinfield portal. In dit bericht informeren we u over de wijzigingen betreffende de Portal update [Power BI -4- Twinfield]!

Een korte opsomming van onze nieuwe mogelijkheden met de Portal update [Power BI -4- Twinfield]: 

 • Inlog wachtwoorden vergeten
 • Handmatig vernieuwen van data
 • Extra e-mailadressen toevoegen
 • Aanschaf strippenkaarten voor extra vernieuwen 
 • Strippenkaart tegoed wordt getoond. 

Wat is nieuw in Twinfield?

Er zijn in het menu verschillende opties bijgekomen, zoals:

 1. My credits
  In deze menuoptie vindt u het huidige tegoed, de factuur historie, alsmede alle afschrijvingen van uw tegoed.
 2. Api Log
  In dit menu vindt u een overzicht van alle refreshmomenten in Power BI (per endpoint)
 3. My Email addresses
  Hier kunt u extra e-mail adressen toevoegen waarop u de meldingen van onze portal wilt ontvangen
  Bijv. wanneer het handmatig vernieuwen is afgerond

De mogelijkheden 

Onder organisations vindt u een blauwe balk met het huidige tegoed (Your credits). Dit is een tegoed per account en mag u bij meerdere organisaties onder hetzelfde account inzetten. Ook heeft u een knop build organisations, welke u de mogelijkheid geeft om de data van één of meerdere gemarkeerde organisaties met één actie extra te verversen. Telkens als u op deze knop drukt, wordt er per gemarkeerde organisatie 0,20 euro van het tegoed afgetrokken. En er is ook een button bijgekomen achter iedere organisatie (naast de vertrouwde buttons). Wanneer u hier vervolgens op klikt, wordt dus alleen de betreffende organisatie vernieuwd. Ook dan wordt er dus 0,20 euro van het tegoed afgeschreven.

Wachtwoord vergeten

Het kan voorkomen dat de accounteigenaar wijzigt en dat deze persoon het wachtwoord om in te loggen is vergeten. In het oude portal was hier nog geen functionaliteit voor, dus is er nu een optie bijgekomen “Forgot your password?”. Wanneer hierop wordt gedrukt ontvangt u op het e-mail adres dat gekoppeld is aan het account een mailtje waarbij er een nieuw wachtwoord kan worden ingesteld.

Wanneer ook de username is vergeten, dient u contact met ons op te nemen. Installeer nu de Portal update [Power BI -4- Twinfield]! 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer berichten

Nieuwsbrief maart
Geen categorie

Nieuwsbrief maart 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden van de afgelopen tijd! Pieter-Jan vertelt over een nieuw ontwikkelde tool om zicht te houden op openstaande offertes en Bart-Jaap heeft zich bezig gehouden met een manier om prijslijsten te importeren! Lees meer over onze werkzaamheden.

Lees meer »
business intelligence
Geen categorie

Nieuwsbrief februari 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden. Zo helpt Bart-Jaap één van zijn eerste klanten bij de overstap tussen programma’s en heeft Pieter-Jan één invultemplate opgezet voor één van zijn klanten. Ook vertellen we u hoe u sales potentie op de relatiekaart in Synergy kan tonen. 

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *