Kerstgroet en terugblik op 2021

Kerstgroet en terugblik op 2021: het jaar loopt op zijn einde en binnenkort breken de kerstdagen weer aan. In deze nieuwsbrief blikken we graag terug op het afgelopen jaar.

Voor menig bedrijf opnieuw een jaar met veel improviseren en lastige keuzes maken. Voor BI-ON-FOCUS was 2021, ondanks alle beperkingen die vanuit overheidswegen opgelegd werden, een heel mooi jaar. We willen onze klanten bedanken voor het in ons gesteld vertrouwen en we hopen met u en jullie de prettige samenwerking tot in lengte van dagen te mogen voortzetten. BI-ON-FOCUS wenst u veel gezelligheid in de komende dagen met allen die u lief en dierbaar zijn. We hopen in het nieuwe jaar weer voor u klaar te staan! 

Hartelijke groet, Pieter-Jan, Bart-Jaap en Antoine. 

Terugblik Pieter-Jan:

Persoonlijk ben ik dankbaar voor de gezondheid die wij mogen hebben. In ons gezin werden we verblijdt met de geboorte van twee kleinkinderen en wel in één geboorte! En daarbij trouwde in september onze jongste zoon Antoine, (eveneens werknemer bij ons bedrijf). Ook zijn ons geen dierbaren ontvallen, al met al redenen om dankbaar voor te zijn. Verder woont er sinds begin dit jaar ook een trouwe viervoeter in huis. Dat brengt weer grappige situaties die de lachspieren weer behoorlijk getraind hebben, uiteraard ook naast de nodige uitdagingen. Het zorgt trouwens direct voor veel beweging, wat in deze tijd (als we de geleerden mogen geloven) een positieve bijdrage levert om vitaal te blijven. Zakelijk gezien mocht ik mij weer veel inzetten voor veel verschillende projecten waarbij dit jaar de focus lag op ERP trajecten. Vanwege corona heb ik dit jaar heel veel vanuit huis gewerkt of op onze kantoor locatie. Toch mis ik het face to face contact met klanten wel, ik hoop dat het volgend jaar weer mogelijk is om meer elkaar meer fysiek te ontmoeten!

Terugblik Bart-Jaap:

Het jaar 2021 zal de boeken in gaan als een eerste volledige Corona-jaar. Hopelijk blijft het daarbij en zal het de komende tijd de goede kant uit gaan, zeker voor wat betreft de maatregelen. Alhoewel er veel beperkingen waren, was het qua werkzaamheden zeker geen beperkt jaar te noemen. Een groot deel van onze werkzaamheden kunnen ook prima vanaf ons eigen kantoor in Middelharnis plaatsvinden. Echter zie ik er naar uit om toch weer vaker face-to-face op locatie samen mooie inzichten te creëren. Daarbij geeft het over en weer ook meer rust en toewijding als je weer volledig kunt focussen op een specifiek vraagstuk. Alle kleine vragen en verzoeken tussendoor gaven mij bij elkaar dusdanig veel werk dat het toch vaak weer avond- en weekend werk werd. In dit jaar hebben we ook Antoine welkom mogen heten. Eerst als afstudeerder, en vanaf de zomer in volledige betrekking. Zo maken we als BI-ON-FOCUS ook een stap in verdere professionalisering om onze opdrachtgevers daar waar nodig te ondersteunen bij de ERP- en BI-vraagstukken.

Terugblik Antoine:

Voor mij persoonlijk is er nogal wat om op terug te kijken. Zo ben ik begin dit jaar gestart met mijn afstudeerstage bij BI-ON-FOCUS, en heb ik deze positief afgerond en ben ik afgestudeerd. Tijdens het afstudeeronderzoek heb ik onderzoek gedaan naar de manier waarop wij klanten beter zouden kunnen bedienen, erg belangrijk. (Mocht u nog tips hebben voor ons? Laat het alstublieft weten). Na mijn studie ben ik volledig in dienst gegaan bij BI-ON-FOCUS en ben ik echt klanten gaan bedienen. Een hele stap, om als ‘net afgestudeerd broekie’ stad en land af te rijden naar een klus. Desondanks heb ik het onwijs naar mijn zin! Ook privé is er het een en ander (positief) veranderd. In september mochten mijn vrouw en ik elkaar namelijk het jawoord geven, een terugblik op 2021 die zeker wel noemenswaardig is!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer berichten

Nieuwsbrief maart
Geen categorie

Nieuwsbrief maart 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden van de afgelopen tijd! Pieter-Jan vertelt over een nieuw ontwikkelde tool om zicht te houden op openstaande offertes en Bart-Jaap heeft zich bezig gehouden met een manier om prijslijsten te importeren! Lees meer over onze werkzaamheden.

Lees meer »
business intelligence
Geen categorie

Nieuwsbrief februari 2022

In deze nieuwsbrief vertellen we graag over onze werkzaamheden. Zo helpt Bart-Jaap één van zijn eerste klanten bij de overstap tussen programma’s en heeft Pieter-Jan één invultemplate opgezet voor één van zijn klanten. Ook vertellen we u hoe u sales potentie op de relatiekaart in Synergy kan tonen. 

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *